Eigen & Wijs Lokaal Puzzelboek

Advertentie in EWL Puzzelboek

€500.00
productnummer: ADV-EWLPUZZELBOEK
* Opties:

Meer plaatsingen!

Als u dit product meerdere keren geplaatst wilt hebben in de editie. Dan dient u deze ook meerdere keren toe te voegen aan het winkelmandje. U kunt dit gemakkelijk doen door het aantal te verhogen. Wanneer u bijvoorbeeld het aantal op 12 maal zet dan zal uw advertentie/redactionele item/familiebericht/vacature ook 12 maal worden geplaatst in achtereenvolgende edities.

Het puzzelboek van Eigen & Wijs Lokaal is samen met de lokale verenigingen en ondernemers tot stand gekomen. In het puzzelboek zit zoals de naam al aangeeft van allerlei puzzels van kruiswoord tot raadsels. Het leuke van dit puzzelboek is dat uw advertentie ook een puzzel kan zijn. Dit is niet noodzakelijk maar is toch erg leuk.

Selecteer bij Formaat of u een 'normale' advertentie wilt hebben of een puzzel advertentie. Als u voor het laatste kiest houdt u er dan alstublieft rekening mee dat wij graag 40 woordjes van u willen ontvangen met maximaal 16 letters per woord. Tevens zouden wij ook de oplossing van de puzzel willen hebben welke mag bestaan uit maximaal 28 leestekens incl. spaties. Als laatste willen wij graag weten hoe u de ingevulde bonnen wilt ontvangen en wat de prijs is wanneer de puzzel succesvol is ingevuld. Deze prijs kan dan bij u in de winkel/onderneming worden opgehaald.

  • Oplage: 46000 exemplaren
  • Verschijning: 2 x per jaar
  • Verspreiding: Veenendaal, Ederveen en de Klomp, Rhenen, Neder Betuwe en Ingen, Lienden en Ommeren.
Afmetingen (L x B x H) 0 x 0 x 0
Gewicht 0

Mark Lieftink
Beantwoord al uw vragen!

Hallo daar, ik ben hier om te helpen, dus laat me weten wat er aan de hand is en ik zal graag een oplossing vinden.

Start Chat met

Phone
×

Laat ons u terugbellen!

Vul het onderstaande formulier in en klik om te verzenden, we bellen u zo snel mogelijk terug.